Nieuwe oplegger

Henri Bouwmeester Transport kiest voor combinatie van Volvo FH 460 pk en Bulthuis 3-assige Cargo Floor oplegger

14 November 2013

Henri Bouwmeester is sinds 1 maart 2012 eigen rijder, nadat hij eerder in loondienst 12,5 jaar ervaring heeft opgedaan op zowel nationaal als internationaal transport. Voor zijn werk koos hij een Volvo FH 460 pk Classic met voorloopas, geleverd door Nijwa Zwolle. Onlangs nam hij een Bulthuis-oplegger voor diervoeders in gebruik. Wij zorgden voor de bouw en levering van de trailer.

Nieuwe trailer BouwmeeNieuwe trailer Bouwmeester Transportster Transport | VB Trailerbouw

Henri Bouwmeester heeft ervaring opgedaan in meerdere takken van transport. Zo was hij werkzaam in het stenenvervoer, koel-, stukgoedtransport, maar ook heeft hij met een dieplader gereden en losgestorte goederen. “Als eigen rijder ben ik van start gegaan met stenen, maar sinds een jaar heb ik me ook toegelegd op het transport van diervoeders, dat gaat altijd door en betekent voor mij meer bedrijfszekerheid. Ik ben inmiddels gespecialiseerd in losgestorttransport en daardoor heb ik al snel behoefte gekregen aan een trailer. VB Trailerbouw is volledig aan mijn wensen tegemoet gekomen.

Cargo Floor is ideaal

Het merendeel van mijn ritten is in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland, af en toe rijd ik ook wel eens op Denemarken. De geleverde Bulthuis 3-assige Cargo Floor oplegger heeft een terreingewicht van 50 ton en een laadvermogen van ruim 36 ton. De maximale capaciteit is 90 kuub.” Henri Bouwmeester heeft pas sinds eind oktober de beschikking over de trailer, maar zijn indrukken over de eerste rijervaring laten niets aan duidelijkheid over. “VB Trailerbouw heeft vakwerk afgeleverd, ik heb een toptrailer geleverd gekregen, echt super.”

Bron: VB Trailerbouw